Svijeće i cvijeće za poginule na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti

12. srpnja 2019.
Komentari isključeni
529 Pregleda

Udruga branitelja 151. samoborske brigade poziva svoje članove i druge hrvatske branitelje na obilazak prve crte bojišnice brigade u Vojno-redarstvenoj akciji Oluja za Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i dan hrvatskih branitelja, 5. kolovoza.

Polazak je u 7 sati iz bivše vojarne u Samoboru, a ide se u Hrvatsku Kostajnicu, Strugu, Pounje i Dvor na Uni. Tamo će za poginule junake Domovinskog rata, Davora Vukasa, Žarka Gundića, Branka Vuka, Marijana Parlova, Dragu Matijevića, Milu Blaževića Čađu, Željka Filipovića, Zdravka Babojelića i Predraga Golubića, duž linije ratnog puta brigade, biti položeni vijenci i zapaljene svijeće. Sveta misa služit će se u crkvi Svetog Antuna Padovanskog u Hrvatskoj Kostajnici.

Kotizacija za ručak u hotelu Central u Hrvatskoj Kostajnici iznosi 80 kuna po osobi. Prijave, do popune autobusa, primaju predsjednik Udruge Rudolf Jedvaj na 091 33 71 861 i tajnica Udruge Vesna Vrančić na 33 64 734.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.