Zadnji poziv umjetnicima za izlaganje u Galeriji Prica

11. srpnja 2019.
Komentari isključeni
435 Pregleda

Pučko otvoreno učilište Samobor poziva umjetnike da se do kraja ovoga tjedna prijave za izlaganje u Galeriji Prica u 2020. godini. Prijavljivati se mogu djela u svim likovnim tehnikama i medijima kao što su slikarstvo, kiparstvo, grafika, crteži, fotografija, instalacija, video, itd.

Prijava za natječaj treba sadržavati ime, prezime, adresu, kontakt telefon i e-mail izlagača, životopis s popisom samostalnih i skupnih izložbi, idejni opis projekta te tehnički opis rada s fotografijama.

Prijave se šalju na e-mail: pou.galerija@samobor.hr, poštom na adresu: Pučko otvoreno učilište, Galerija Prica, Trg Matice hrvatske 3, 10430 Samobor ili donose osobno u radno vrijeme Galerije, a ono je danas, u četvrtak, od 9 do 14 sati, sutra, u petak, od 13 do 19 te u subotu i u nedjelju od 10 do 17 sati.

Prijave se primaju zaključno do nedjelje, 14. srpnja, a za sve dodatne informacije umjetnici se mogu javiti voditeljici Galerije Nikolini Šimunović na telefon 33 36 214 ili mobitel 091 33 60 119.

Odabrane umjetnike Galerija Prica predlažit će za sufinanciranje Gradu Samoboru, Zagrebačkoj županiji i Ministarstvu kulture te im osigurati troškove organizacije izložbe u vidu plakata, pozivnica i deplijana, odnosno kataloga.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.