Detalj s jedne utakmice u Bedenici

Samobor starta u Bedenici

11. srpnja 2019.
Komentari isključeni
1.234 Pregleda

Nogometaši Samobora u 1. kolu prvenstva JŽNL gostovat će 1. rujna u Bedenici kod momčadi Strmca, dok će susjedskim derbijem u istom rangu natjecanja sezonu otvoriti TOP iz Kerestinca i Rakov Potok.

Nakon premijere, već 4. rujna Samobor u 2. kolu ugošćuje Vatrogasac iz Zdenaca, a potom 7. rujna igra u gostima protiv Sutle Laduča. U 4. kolu Samoborci će biti domaćini momčadi Rakovog Potoka, dok u 13. kolu, koje je na rasporedu 9. studenog, igraju protiv TOP-a u Kerestincu. Pripreme za novu sezonu Samoborci bi prema informacijama klupske uprave trebali započeti koncem srpnja, a tko će biti novi trener seniora još uvijek nije poznato.

Na jučerašnjem Plenumu klubova JŽNL održanom u Mičevcu, kojemu su nazočili predstavnici svih momčadi, nisu se pojavili jedino Samoborci. Zašto, nismo uspjeli doznati.

U ligi je ostao i Vatrogasac iz Zdenaca Brdovečkih, iako je kao pretposljednja momčad prošle sezone trebao preseliti u I ŽNL-zapad. Razlog je odustajanje NK Kupinca od natjecanja u novoj sezoni. Tijekom ljetne stanke došlo je do spajanja NK Sutle i NK Laduča, pa će momčad pod imenom Sutla Laduč, krenuti u novu prvenstvenu sezonu.

U 1. kolu JŽNL 31.08. i 01.09. sastaju se:

STRMEC BEDENICA – SAMOBOR
SUTLA LADUČ – LOMNICA
POLET BUŠEVEC – KLAS
RUGVICA SAVA 1976 – SLOGA KRIŽ
NAFTAŠ IVANIĆ – TUROPOLJAC
STUPNIK – RAKOVEC
TOP KERESTINEC – RAKOV POTOK
DINAMO JAKOVLJE – VATROGASAC ZDENCI

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentari nisu dopušteni.