Međunarodni i domaći sport i samoborski sportaši

10. srpnja 2019.
Komentari isključeni
690 Pregleda

Sve aktualnosti stale su u 60-ak minuta novog Športofona na čijem smo početku prokomentirali tek startalu utakmicu 1. pretkola Europske lige koju su nogometaši splitskog Hajduka igrali na Malti. Najavili smo potom i nastup hrvatskih vaterpolista na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Koreji.

U međunarodnim smo vodama ostali i s osvrtom na Svjetski kup i Svjetsku ligu mladih u karateu, održanih u Umagu, kao i na uspješan nastup mladih rukometnih nada Rukometnog kluba Rudar na Partille cupu u Švedskoj.

Pozabavili smo se i najvećim svjetskim okupljanjem tenisača u Wibledonu te sarajevskim nastupom samoborskih judaša na turniru svjetskog ranga.

Minute Šprtofona posvetili smo i čestitki predsjednice Republike Kolinde Grabar Kitarović samoborskom streličaru Mariu Vavri za broncu osvojenu na Europskim igrama u Minsku.

Na posljetku smo se okrenuli nogometu, nedovršenom malonogometnom turniru u Celinama i plenumu klubova Jedinstvene županijske lige.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.