Mijo Noršić novi tajnik NK Samobor

Noršić tajnik, Dragozet prvi operativac!

9. srpnja 2019.
Komentari isključeni
1.509 Pregleda

Sutra u 18 sati u Mičevcu (u klupskim prostorijama NK Klas), bit će održan Plenum klubova Jedinstvene županijske nogometne lige na kojem će biti izvučeni natjecateljski brojevi klubova i utvrđen raspored natjecanja u sezoni 2019/2020.

Nogometni klub Samobor na Plenumu će predstavljati tajnik Mijo Noršić, koji je tu dužnost preuzeo od Daniela Cvetkovića sredinom prošlog mjeseca.

Što se seniorske momčadi Samobora tiče, prema informacijama neumorno agilnog voditelja Škole nogometa Damira Dragozeta, koji trenutno vodi brigu i o prvotimcima, po završetku proljetne sezone klub su napustili Mislav Maruna, Marko Kotoraš, Josip Braje i Moran Čerkez. I trener Zoran Vukelić oprostio se od samoborske klupe odmah nakon ispadanja u 5. ligu, no vrlo brzo je pronašao novi angažman u trećeligašu Španskom.

Prema riječima Damira Dragozeta kroz dan-dva trebalo bi biti poznato ime novog trenera seniora, i igrački kadar s kojim će Samoborci startati u novo prvenstvo, a početak priprema predviđen je koncem srpnja. Prvenstvo JNŽL kreće 31. kolovoza.

Damir Dragozet, voditelj Škole nogometa NK Samobor

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentari nisu dopušteni.