Dan Zagrebačke županije u Dugom Selu

5. srpnja 2019.
Komentari isključeni
415 Pregleda

Nakon prošlogodišnje proslave u zapadnom dijelu županije, ovogodišnje obilježavanje Dana Zagrebačke županije bit će na njezinom istoku, u najvitalnijem gradu kontinentalne Hrvatske, Dugom Selu.

Tamo će se sutra tijekom cijelog dana, u gradskom središtu, ispod sata na glavnom trgu, uz nastupe KUD-ova i glazbenih sastava, predstaviti kulturna i povijesna baština te razvoj i investicijski potencijali svih županijskih gradova, a svoje će proizvode izložiti obrtnici, OPG-ovi i poduzetnici.

Između 10 i 14 sati, u najvećoj kreativnoj igraonici na otvorenom, uz pomoć maskiranih animatora, zabavljat će se djeca.

Timovi svih gradova u županiji natjecat će se od 17 sati za titulu Miss ili Mistera grilla Zagrebačke županije, a profesionalci iz Kulinarskog studija “Majstor kuhar”, pod vodstvom masterchefa Branka Ognjenovića, za sve posjetitelje pripremit će slasnu kotlovinu.

Slavljenička večer kulminirat će velikom koncertom jaskanskog kantautora Ivana Zaka s početkom u 21 sat i 30 minuta.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.