Tina Šmid treća na prvenstvu Balkana

4. srpnja 2019.
Komentari isključeni
395 Pregleda

U utorak i srijedu u rumunjskom gradu Cluj-Napoca, održano je juniorsko prvenstvo Balkana u atletici. Za Hrvatsku reprezentaciju nastupala je i Samoborka Tina Šmid na 1500 metara, pošto je sam plasman u reprezentaciju izborila pobjedom na prvenstvu Hrvatske u Rijeci.

Tina je ponovno bila u sjajnom izdanju s obzirom na to da je istrčala rezultat 4:34,93 kojim je zaslužila brončanu medalju koju je, možemo to tako reći, obranila jer je brončana bila u istoj disciplini i u veljači ove godine na juniorskom dvoranskom balkanskom prvenstvu.

Utrka je bila na visokoj razini cijelo vrijeme, borba za broncu vodila se u završnici, a Tina se tu često dobro snalazi, pa je u zadnjih 50 metara došla do treće pozicije i zasluženo osvojila još jednu medalju za hrvatsku reprezentaciju.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.