Ljetne sportske aktualnosti

3. srpnja 2019.
Komentari isključeni
642 Pregleda

Ni ljeto ne prolazi bez sportskih nadmetanja, pa smo se u ovoj emisiji najprije pozabavili nastupom mladih samoborskih rukometašica i rukometaša na velikom međunarodnom turniru u Makarskoj, a zatim ponajviše nogometom i to malonogometnim Memorijalom Ivan Radovanić Ivek odigranom u Farkaševcu, veteranskim malonogometnim turnirom odigranim u Kerestincu, početkom rada srpanjske škole nogometa na umjetnoj travi igrališta u Brezju nazvane Nogometni odmorko, 94. rođendanom Nogometnog kluba Samobor te najavom prvog poslovnog malonogometnog turnira koji će se sredinom rujna odigrati u Svetoj Nedelji.

U međuvremenu smo se osvrnuli i na atletske rezultate mladih samoborski nada, dvostruke državne mlađejuniorske prvakinje Lorene Bartaković i atletičara s invaliditetom Antonia Kosmata, govorili smo i o pripremama košarkaša Samobora za novu sezonu te o najnovijim uspjesima mladih samoborskih tenisačica na ljetnim turnirima.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.