Održan 9. Memorijal za Iveka

2. srpnja 2019.
Komentari isključeni
589 Pregleda

U Sportskom centru Široki grm u Farkaševcu održan je prošli vikend 9. memorijal u spomen na Ivana Radovanića – Iveka. U sklopu memorijala odigrana su 2 turnira. U belotu je sudjelovalo 14 parova te se turnir odužio do ranih jutarnjih sati, a najboljima su se pokazali parovi Srećko i Vugi kao pobjednici turnira te Josip i Dominik na 2. odnosno Maf i Karla na 3. mjestu dok je par Paulić i Joža završio četvrti.

Malonogometni turnirom također je okupio 14 ekipa podijeljenih u 4 skupine, a nakon razigravanja odigrane su eliminacijske utakmice da bi na kraju u utakmici za 3. mjesto momčad Buffet Gradna pobijedila momčad Grintavaca, dok je u reprizi prošlogodišnjeg finala momčad SGY opet bila bolja od Župe sv. Anastazije rezultatom 2:1.

Za najboljeg igrača Memorijala proglašen je Mirko Sapanjoš iz pobjedničke ekipe, za najboljeg vratara Josip Razum, dok je najbolji strijelac bio Filip Škacan. Za najbolju šank ekipu, jedinstvenu nagradu ovog memorijala koja se dodjeljuje već 5. godinu za redom, proglašena je neumorna ekipa NPD.
Na turniru su dodijeljene i medalje zahvale prijateljima i pokroviteljima Mamorijala, a organizatori zahvaljuju svima koji su pomogli u organizaciji ovog 9. Memorijalnog turnira za Iveka, svim ekipama koje su igrale fair i korektno te svim posjetiteljima i navijačima koji su svoje ekipe bodrili u prijateljskom duhu Memorijala.

Kruno Solenički

Kruno je novinar i foto reporter cijeli svoj život. Uspješno se okušao u filmskoj i tv produkciji. Nisu mu strani ni marketing i odnosi s javnošću.

Komentari nisu dopušteni.