Lavice i mladostaši osvojili bronce u Makarskoj!

1. srpnja 2019.
Komentari isključeni
414 Pregleda

Rukometašice Ženskog rukometnog kluba Samobor i Mladosti 09. nastupili su prošli vikend na na velikom međunarodnom turniru “Makarska 2019.”. Turnir je okupio rukometašice i rukometaše u dobnim kategorijama od 2002. do 2008. godišta, a samoborske “lavice” u Makarsku su otputovale s tri ekipe.
Ona najmlađa, 2006. godište i mlađe, osvojile su 9. mjesto od ukupno 21 ekipe pobjedom 21 – 15 protiv mađarskog kluba u zadnjoj utakmici.
Ekipa 2004. i mlađe također su turnir završile pobjedom i to protiv ekipe iz Bratislave te su završile na 15. mjestu među 21 ekipom na turniru.
Najuspješnije na turniru bile su djevojke 2002. godišta koje su se uspjele plasirati u polufinale u konkurenciji 14 ekipa. U polufinalnoj utakmici izgubile su od Mađarica koje su kasnije i osvojile turnir, a “lavice” su u napetoj i neizvjesnoj utakmici za treće mjesto slavile s golom razlike protiv ekipe HRK Katarina iz Mostara te osvojile brončano odličje.
Mladostaši su u Makarskoj nastupili s momčadi 2004. godišta i također su osvojili treće mjesto!
foto: ŽRK Samobor web

Kruno Solenički

Kruno je novinar i foto reporter cijeli svoj život. Uspješno se okušao u filmskoj i tv produkciji. Nisu mu strani ni marketing i odnosi s javnošću.

Komentari nisu dopušteni.