Nogometni odmorko u Svetoj Nedelji

28. lipnja 2019.
Komentari isključeni
822 Pregleda

Za nogometno nastrojene klince i klinceze ili za one koji ne znaju točno što bi preko ljetnih školskih praznika, kao i za roditelje koji žele u njima pobuditi sportski duh, pobrinuli su se Gradski nogometni klub Sveta Nedelja i Nogometni klub Sava Strmec. U Brezju, na igralištu s umjetnom travom, tijekom cijelog srpnja održavat će se treninzi pod stručnim vodstvom trenera ova dva kluba u pravoj radnoj atmosferi i uz dobro druženje. Aktivnosti će se provoditi ponedjeljkom, srijedom i četvrtkom u dva termina, za djecu u dobi 5-11 godina u 19, a za one od 12 do 17 godina u 20 sati.

Program je za sve sudionike besplatan, a dobrodošla su sva djeca, bez obzira na to jesu li već ili nisu uopće uključena u rad neke od svetonedeljskih udruga – poručuju iz Grada Svete Nedelje. Predstavljanje projekta bit će u ponedjeljak, 1. srpnja u 19 sati na igralištu u Brezju.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.