Farkaševec u cvijeću

27. lipnja 2019.
Komentari isključeni
939 Pregleda

Već tradicionalno, krajem lipnja, mještani Farkaševca uređuju svoje mjesto. Unatoč velikoj vrućini i stari i mladi prionuli su i ove godine poslu te prije godišnjih odmora uredili dobar dio naselja. Najviše se radilo na prostoru stare škole kako bi djeca mogla bezbrižno provesti praznike na svom tradicionalnom okupljalištu bez bojazni od gmazova svih vrsta. Vrijedne ruke mještana sve su pokosile, a ženski dio ekipe uredio je prelijepu šetnicu i oazu ruža stablašica te parkiće.

Grad je za sve osigurao malu zakusku na kraju akcije koju su predsjednik Mjesnog odbora Mladen Vlahović i članovi vijeća iskoristili da na zboru građana prezentiraju planove koji su usuglašeni s gradskim vodstvom i bit će ostvareni do kraja mandata.

Za sjajan završetak druženja pobrinuo se njihov sumještanin Vid Roščak koji je pred svim prisutnima obećao da će sljedeća fešta nakon akcije biti pod novom sjenicom koju će on sponzorirati, a mještani sami napraviti i urediti. Simbolični stisak ruke ne kraju potvrda je da nema sumnje u to da se to neće ostvariti.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.