Bazeni na Vugrinščaku otvoreni i u jutarnjim satima

27. lipnja 2019.
Komentari isključeni
1.125 Pregleda

Javna ustanova Sportski objekti Samobor zaprimila je dopis građana u kojem mole da se osigura termin za rekreativno plivanje u jutarnjim satima na bazenima ŠRC Vugrinščak.

U cilju zadovoljavanja potreba svih građana Grada Samobora od ponedjeljka 1. srpnja svakim danom u terminu od 7:30-9:00 sati omogućit će se svim zainteresiranima mogućnost rekreativnog plivanja po cijeni od 10 kuna.

“Svakako nam je prioritet promoviranje bavljenja sportom i zdravog načina življenja te želimo maksimalno iskoristiti kapacitete objekata kojima upravlja Ustanova”- poručuje ravnatelj Vladimir Čerkez.

Podsjećamo da su bazeni na raspolaganju školarcima svakog radnog dana od 10 do 14 sati, kada se mogu kupati besplatno, a od 15 sati pa sve do 20:30 sati kupati se mogu građani uz kupnju ulaznice od 20 kuna. Djeca do 7 godina imaju besplatno kupanje, uz obaveznu pratnju roditelja, a djeca i mladi od 8 do 18 godina, izvan termina Ljetnog sportka, za kupanje u bazenima trebaju izdvojiti 10 kuna.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.