Ljetne sportske zanimacije

26. lipnja 2019.
Komentari isključeni
752 Pregleda

Posljednji lipanjski Športofon protekao je u osvrtu na brojna sportska događanja na međunarodnoj i lokalnoj sceni. Počeli smo s nogometom i pričom o preliminarnom turniru za novu Ligu prvaka, nastavili osvrtom na nastup najmlađih nogometaša Bregane na međunarodnom U9 European Championship turniru u Beču, a nogometni dio završili presjekom najnovijih nastupa mlađih selekcija Nogometnog kluba Samobor.

U nastavku emisije govorili smo o prvoj prvoligaškoj sezoni Tenis kluba Samobor 1890., o državnim sportskim igrama za mlade Plazma, održanima u Savudriji, međunarodnim judaškim i karatškim turnirima na kojima su nastupali predstavnici sa samoborskog i svetonedeljskog područja, o međunarodnoj košarkaškoj utakmici samoborskih kadeta i sveučilišne selekcije Pekinga te o uspjesima samoborskih šahista.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.