Najnovije

Vrijeme je za Ljetni filmko i Ljetno kino!

24. lipnja 2019.
Komentari isključeni
878 Pregleda

Ovog tjedna, u srijedu, 26. lipnja, počinje Ljetni filmko – program besplatnih filmskih projekcija za djecu. Tako će u 11 sati u samoborskom kinu biti prikazan animirani film Spider-man: Novi svijet.

U besplatnim filmovima djeca će tijekom ljeta moći uživati svakog utorka i srijede od 11 sati. Prije početka filmskih projekcija, svakog utorka i srijede, održavat će se od 9 do 11 sati i besplatne kreativne radionice za djecu i to u Galeriji Prica.

Ovog tjedna počinje i Ljetno kino u našem gradu. Filmovi će se tijekom ljeta prikazivati svakog četvrtka na livadi iza Samoborksog kina. Prva projekcija na otvorenom planirana je za ovaj četvrtak, 27. lipnja, od 21 sat kada će biti prikazan animirani film ” Ukradena princeza”. U slučaju kiše program se seli u samoborsko kino, a ulaz je slobodan. Ljetno kino, kao i Ljetni filmko, financira Zaklada Hrvatska za djecu.

Projekt “Kino na putu” Pučkog otvorenog učilišta Samobor u utorak, 25. lipnja, na državni praznik stiže u Breganu, na terasu bivšeg restorana, od 21 sat. Prikazuje se film “Dječak u oblacima”, o 12-godišnjem Nilasu koji živi s ocem otkako zna za sebe i gotovo se uopće ne sjeća svoje majke te nije nimalo sretan kada je ljeto prisiljen provesti s njom, među Saamima, narodom na ruralnom sjeveru Švedske. Ulaz je slobodan.

Foto: Davor Đopar

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.