Čačkanje go kartova

22. lipnja 2019.
Komentari isključeni
262 Pregleda

Jučer je u Centru za mlade s radom počeo kamp koji je dio projekta pod nazivom Čačkalica. Kamp okuplja najuspješnije natjecatelje koji su vlastitim rukama već izradili korisne predmete kojima su poboljšali svoje školsko okruženje. U druženju koje će potrajati do ponedjeljka, djeca će uz pomoć mentora izrađivati svoje go kartove, boraviti u prirodi i pritom se dobro zabavljati. Kamp je namijenjen djeci viših razreda osnovne škole, a cilj mu je popularizacija strukovnih zanimanja, promocija praktičnog rada rukama te pripremanje djece da se spremni suoče s izazovima koji ih očekuju u budućnosti.

U ponedjeljak će se održati demonstracija izrađenih go kartova te panel diskusija o važnosti ručnog rada i projektnog učenja za obrazovanje mladih i razvijanje životnih vještina. U međuvremenu, djeca i roditelji koji žele iz prve ruke vidjeti što se radi na čačkalici u Centru za mlade, dobro su došli, a više informacija može se naći na stranicama udruge SURLA.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.