Počast poginulim i umrlim hrvatskim braniteljima

21. lipnja 2019.
Komentari isključeni
578 Pregleda

U povodu nadolazećih državnih blagdana, u znak sjećanja na sve poginule i umrle hrvatske branitelje, počast i poštovanje iskazani su im kod spomenika na svetonedeljskom groblju. Kolona njihovih suboraca, gradskih čelnika, članova braniteljskih udruga i drugih krenula je iz centra Svete Nedelje do križa kod groblja gdje su se postrojili. Prvi im se obratio gradonačelnik Dario Zurovec, a potom su uime braniteljskih udruga govorili Mladen Cindrić i Miljenko Komes.

Vijenac je prvi, sa svojom zamjenicom Marijom Hršak i drugim suradnicima, položio gradonačelnik Dario Zurovec, a nakon njega i predstavnici Koordinacije braniteljskih udruga Samobora i Svete Nedelje, Udruga branitelja 151. Samoborske brigade, HVIDRA Samobora i Svete Nedelje, Hrvatski časnički zbor oba grada te Udruga roditelja poginulih branitelja Samobora i Svete Nedelje, svetonedeljska Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata, Hrvatski branitelji 313., Klub liječenih od PTSP-a Sveta Nedelja i Udruga hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata.

Marijan Habljak

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.