Peto mjesto u Prvoj ligi

21. lipnja 2019.
Komentari isključeni
825 Pregleda

Tenis klub Samobor 1890 završio je svoj nastup u Prvoj ligi pobjedom i tako osvojio 5. mjesto u ovoj sezoni. U borbi za tu poziciju u Samoboru su se susreli trećeplasirani iz skupine Palada – Samobor 1890 i treći iz skupine Punčec – Mladost. Samobor je na kraju proslavio tešku, ali zasluženu pobjedu od 4:3. U pojedinačnim susretima Krstanović je pobijedio Marevića, a Šuler Zovka. Ilić je izgubio od Goleša, Baković od Ritza, a Kovačič od Tonejca. U susretima parova pobjede za Samobor su ostvarili Ilić i Krstanović i Kovačič i Šuler.

Plasman na 5. mjesto Prve lige čak je i nešto više od planiranog prije početka natjecanja. Ostvarene su 4 pobjede i 2 poraza, a najuspješniji samoborski igrač bio je Josip Krstanović koji je ostvario svih 6 pobjeda u pojedinačnim susretima i 5 pobjeda u igri parova.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.