Rukometni presjek i košarkaške novosti

19. lipnja 2019.
Komentari isključeni
845 Pregleda

Veći dio ovog Športofona bio je u znaku ugodnog razgovora s predstavnicima Rukometnog kluba Rudar, sportskim direktorom Darijom Gaćom, jednim od klupskih trenera Krunoslavom Hoferom te aktivnim igračem, ali i trenerom Andrejom Trčkom. Protekao je u osvrtu na proteklu sezonu svih klupskih selekcija, ali i poglede u budućnost i novu natjecateljsku sezonu.

U nastavku emisije osvrnuli smo se na prijem u Gradu Samoboru za novog trenera samoborskog košarkaškog kluba Zdravka Radulovića i klupskog predsjednika Miru Kelečića koje su u uredu gradonačelnika ugostili njegov zamjenik Željko Stanec i resorni gradski pročelnik Juro Horvat.

Na kraju Športofona govorili smo i o aktualnim nogometnim natjecanjima, finalu Kupa Nogometnog središta Samobor i međunarodnom turniru u povodu Dana grada Svete Nedelje.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.