Vulkanizerstvo “Lašič” proslavilo 25 rođendan!

18. lipnja 2019.
Komentari isključeni
1.952 Pregleda

U veselom društvu prijatelja, obitelji, poslovnih partnera, dobavljača i djelatnika, obiteljska tvrtka “LAŠIČ VULKANIZERSTVO” iz Brežica u Sloveniji, proslavila je 15. lipnja 2019. svoj jubilej 25-te godišnjice uspješnog rada i poslovanja.

Priča o obiteljskoj tvrtki LAŠIČ, nije samo priča o 25 godina uspjeha. To je, prije svega, priča o obitelji, o ljudima koji znaju što su kušnje i brige, kao i priča o upornosti, hrabrim srcima i dobroti, mukotrpnom radu i odricanju radi budućnosti, kako se to moglo čuti na svečanoj proslavi 25-te godišnjice rada.

Prije 25 godina, Jasna i Aleš Lašič, odlučili su na obiteljskom gospodarstvu u Brežicama pokrenuti vlastitu tvrtku za servis i vulkanizaciju, te nabavu guma. Napornim, ustrajnim i uspješnim radom uspjeli su stvoriti kvalitetan  brand poznat, kako u Sloveniji, tako i u Hrvatskoj. Kako je tvrtka rasla i razvijala se, gradila i mijenjala se, rasla su i djeca Lašičevih, tri kćeri, koje su se nedavno također pridružile obiteljskom uspješnom poslu. Danas u firmi Lašič, osim obitelji, radi i 14 stalnih djelatnika, a tvrtka i dalje raste i proširuje asortiman robe i djelatnost. Naravno, za vrijeme sezonskih poslova, zapošljavaju dodatni broj privremenih djelatnika.

Prvi prostori u kojima su započeli raditi, bili su skromni, pa je rast i razvoj tvrtke iziskivao velika odricanja i mnogo sati mukotrpnog rada. Godinu za godinom, obitelj Lašič gradila je svoju firmu i mijenjala  izgled poslovnice, radionica, skladišta, dodavala nova radna mjesta i povećavala asortiman i količinu usluga, a sve nauštrb trošenja rezultata svojeg rada na drugi način, osim ulaganja u vlastiti razvoj i napredovanje.

Tvrtka Lašič danas u ponudi i na zalihi  ima sve vrste automobilskih, motociklističkih, traktorskih, kamionskih i specijalnih guma, radionice s brzom i kvalitetnom zamjenom guma i vulkanizacijom, brzi servis i auto-optiku, kvalitetno punjenje klimatizacijskih uređaja u vozilima, prodaju pneumatika i naplataka, ponudu i zamjenu aluminijskih felgi, druge rezervne dijelove za vozila, kao i hotel za vaše gume i autopraonicu.

Dobavljači, poslovni partneri i kupci, najviše cijene kvalitetu robe, te nepogrešivo savjetovanje i predanost poslu, profesionalnost i vrhunsku uslugu, kao i korektan i ljubazan pristup u komunikaciji, što sve skupa rezultira izvrsno obavljenim poslom i zadovoljnim klijentima.

Vlasnik i direktor tvrtke “LAŠIČ VULKANIZERSTVO”,  Aleš Lašič, na svečanosti je sažeo  svoja razmišljanja o budućnosti i željama svoje obiteljske tvrtke:

„Želimo zadržati kvalitetu koju imamo do sada i samo je stalno poboljšavati. U svakom slučaju, želimo proširiti našu djelatnost na različita područja. Također želimo održati istinski iskreni poslovno-prijateljski odnos sa svima koji su uključeni u rad ili surađuju s nama. Želimo razvijati dobru poslovnu suradnju  s dobavljačima, kako bismo našim  kupcima mogli ponuditi  još veću dodanu vrijednost i još bolje radno okruženje za zaposlenike. Osobno za sebe i moju obitelj, želim dobro zdravlje i snagu za rad i sreću u mojoj obitelji!“

Svečanoj proslavi i čestitkama za uspješnu 25. godišnjicu rada pridružili su se i gradonačelnik Brežica, Ivan Molan, koji je tom prigodom direktoru Alešu Lašiču, uručio plaketu za uspješan rad tvrtke, te predsjednik Regionalne gospodarske komore Janko Hrastovšek, koji je poduzeću predao priznanje za 25 godina rada.

Pridružujemo se i mi iskrenim čestitkama na jubileju 25-te godišnjice uspješnog poslovanja i rada obiteljske tvrtke “LAŠIČ VULKANIZERSTVO” iz Brežica u Sloveniji, u nadi da će tvrtka i nadalje rasti i razvijati se, te povećavati i poboljšavati svoju ponudu,  na radost i zadovoljstvo svojih kupaca i korisnika usluga.

Ne zaboravite da do kraja ovog slavljeničkog tjedna “Vulkanizerstvo Lašič” daje 25% popusta na svu robu sa zaliha!

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentari nisu dopušteni.