Odvoz otpada i rad tržnice i sajmišta u blagdanskim i prazničnim danima

18. lipnja 2019.
Komentari isključeni
467 Pregleda

U četvrtak, 20. lipnja, na državni blagdan Tijelova, Komunalac neće odvoziti miješani komunalni otpad. Zamjenski termin odvoza za sve korisnike bit će u subotu 22. lipnja.

Odvoza miješanog komunalnog otpada neće biti ni na državni praznik, Dan državnosti, u utorak, 25. lipnja. Za taj termin neće biti zamjenskog, ali će sav otpad, kao i otpad izvan spremnika, biti pokupljen u sljedećem redovitom terminu odvoza. Zamjenski termin odvoza imat će jedino korisnici iz Vratnika i to odmah dan poslije Dana državnosti, u srijedu, 26. lipnja.

Komunalac obavještava korsnike svojih usluga da u četvrtak, 20. lipnja, na Tijelovo, neće odvoziti ni papir, plastiku i metal u mjesnim odborima Bobovica i Klokočevec. Zamjenski termin odvoza bit će u subotu, 22. lipnja. Na Dan državnosti, u utorak, 25. lipnja, neće biti odvoza papira u Lugu, Bregani, Podvrhu, Maloj i Velikoj Jazbini te na Dubravi i Vrhovčaku. Zamjenski termin odvoza bit će u petak, 21. lipnja.

Iz Komunalca smo primili i obavijest koja se odnosi na zakupce poslovnih i prodajnih prostora na tržnici i sajmištu te na sve korisnike i posjetitelje, da tržnica i sajmište neće raditi u subotu, 22 lipnja, na Dan antifašističke borbe. Tržnica će biti zatvorena i u četvrtak, na Tijelovo te u utorak, na Dan državnosti.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.