Kadetsko zlato za Lorenu Bartaković i Tina Jelića

18. lipnja 2019.
Komentari isključeni
384 Pregleda

Na pojedinačnom prvenstvu Hrvatske za kadete i kadetkinje, održanom prošlog vikenda u Splitu, samoborska atletičarka koja se natječe za zagrebački Agram, Lorena Bartaković, postala je državna prvakinja na 1500 metara, a viceprvakinja na 600 metara. Zlato je osvojila uvjerljivom pobjedom u vremenu od 4.47.87, a do srebra je stigla osobnim rekordom od 1.38.46.

Na istom natjecanju, kao članovi Atletskog kluba Agram iz Zagreba, nastupili su još Tin Jelić i Lukas Sečen. Tin Jelić se natjecao u skoku u vis gdje je s preskočenih 1,71 poskočio do zlatne medalje. Lukas Sečen, koji aktivno trenira atletiku od početka ove školske godine, u skoku u dalj doskočio je do 5,41 centimetara, odnosno do svog osobnog rekorda, što mu je donijelo plasman na 8. mjesto.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.