Članovi KK Samobor osvojili čak 49 medalja na županijskom prvenstvu!

18. lipnja 2019.
Komentari isključeni
867 Pregleda

Čak 49 medalja osvojili su članovi Karate kluba Samobor na Županijskom prvenstvu za uzrast od 7 do 18 godina starosti. Natjecanje se održalo u sportskoj dvorani srednje škole u Jaski, a okupilo je 203 mladih sportaša koji su bili podijeljeni u šest uzrasnih kategorija.
I ove godine su najuspješniji na županijskom prvenstvu bili mladi Karate kluba Samobor s osvojenih 25 zlatnih, 14 srebrnih i 10 brončanih medalja čime su pokazali širinu kvalitete, kako u katama tako i borbama.

Iako se radi o nižoj razini natjecanja, ono je pokazalo vrlo visoku kvalitetu karate sporta u Zagrebačkoj županiji pa je tako postalo uobičajeno da klubovi iz ove županije visoko kotiraju u hrvatskom karate sportu te participiraju u razdiobi najviših plasmana na svim razinama natjecanja, čak i na europskoj i svjetskoj.

Najuspješniji na županijskom prvenstvu iz redova mladih Karate kluba Samobor bili su Andrija Vuksanović i Iskra Majsec u katama te Dino Šimunec u borbama koji su osvojili po dva zlatna odličja.

ZLATNE MEDALJE :
Andrija Vuksanović 2 x, Jakov Udovčić, Luka Lučić, Mihael Križetić, Roko Vuksanović, Borna Šunjić, Vid Kralj Radulović, Patrik Jednar, Dino Šimunec x 2, Jakov Fember, Nina Šunjić, Iskra Majsec x2, Ana Terihaj, Magdalena Šuflaj, Paula Šogorić, Emma Fresl, Melani Đukić, Nika Jelen, kata ekipa učenice, ml.kadeti i ml.kadetkinje
SREBRNE MEDALJE :
Fran Jaklenec, Ivan Terihaj x 2, Patrik Jednar, Karla Mandić, Nikol Severec, Ana Terihaj, Magdalena Bašić, Simona Szel 2x, kata ekipa učenici, učenice, ml.kadetkinje 2, ml.učenice
BRONČANE MEDALJE:
Patrik Peld, Antonijo Bašić, Roko Cirnski, Dario Szel 2x, Mislav Blažeković, Vid Kralj Radulović, Nikol Severec, Melan Đukić, Albena Čička

Kruno Solenički

Kruno je novinar i foto reporter cijeli svoj život. Uspješno se okušao u filmskoj i tv produkciji. Nisu mu strani ni marketing i odnosi s javnošću.

Komentari nisu dopušteni.