Županijska edukacija o poduzetništvu u turizmu

17. lipnja 2019.
Komentari isključeni
308 Pregleda

Zagrebačka županija pokrenula je program edukacije pod nazivom “Poduzetništvo u turizmu” kroz koji će osigurati sufinanciranje edukacije za 15 polaznika sa svog područja. Cijena edukacije po polazniku iznosi 12 tisuća kuna od čega će Zagrebačka županija sufinancirati 9 tisuća kuna. Četveromjesečnu edukaciju provodit će Ekonomski fakultet u Zagrebu, a prijave su otvorene do 15. srpnja.

Pravo na prijavu imaju fizičke osobe – zaposlenici i vlasnici gospodarskih subjekata koji se bave turizmom, djelatnici javnih institucija koje se bave turizmom te fizičke osobe koje se planiraju baviti turizmom, uz uvjet da djeluju na području Zagrebačke županije i imaju minimalno srednju stručnu spremu.

Edukacija će započeti 13. rujna, a održavat će se u prostorima Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, petkom poslijepodne i subotom prijepodne. Nakon završetka programa, svaki polaznik obranit će završni rad pred komisijom nakon čega stječe certifikat o završenom programu koji se upisuje u radnu knjižicu.

Financiranje poduzetničkih aktivnosti, poduzetničko računovodstvo, poslovno upravljanje i planiranje, vinarstvo i enologija u svrhu promicanja turizma, medicinski marketing – samo su dio od ukupno 24 kolegija koji će se provoditi kroz 4 mjeseca, odnosno 120 sati edukacije.

Tekst javnog poziva i prijavni obrazac nalaze se na web stranici Zagrebačke županije.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.