Samoborski ljetni sportko od 17. lipnja do 6. rujna

15. lipnja 2019.
Komentari isključeni
393 Pregleda

U ponedjeljak, 17. lipnja, počinje program Ljetnog sportka u organizaciji Školskog športskog saveza Samobora i Svete Nedelje. Uz napomenu da se bazeni Hidropatskog kupališta na Vugrinščaku otvaraju u srijedu, 19. lipnja, u 10 sati i da će za sve samoborske osnovce kupanje biti besplatno svaki radni dan između 10 i 14 sati, u ponedjeljak na terenima Tenis kluba Stars kod Osnovne škole Bogumila Tonija, počinju škola tenisa i turniri u malom nogometu. Odvijat će se ponedjeljkom, srijedom i petkom između 10 i 12 sati, sve do 19. srpnja. Škola tenisa sastoji se od slobodne igre, a u malom nogometu na umjetnoj travi bit će organizirani turniri za učenike petih i šestih te sedmih i osmih razreda.

Turnir u odbojci na pijesku na novom terenu kod “bogumilca” igrat će se u utorak i srijedu, 18. i 19. lipnja s početkom u 17 sati.

Šah će se moći zaigrati i naučiti igrati četvrtkom između 18 sati i 30 minuta i 21 sat u prostorijama Šahovskog kluba Samobor u Perkovčevoj 59, sve do 31. kolovoza.

Za učenike srednjih škola svakodnevno će, od ponedjeljka, od 9 do 21 sat, biti otvoren Fitness klub Samobor u Ulici Matije Gupca 7, a za slobodan ulaz potrebno je imati pripadajuću iskaznicu školskog sportskog društva. Uz to, srednjoškolci će se moći rekreirati i u fitness programu Out Fit u Ulici bleiburških žrtava 1.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.