Sveta Nedelja slavi Dan Grada!

14. lipnja 2019.
Komentari isključeni
1.431 Pregleda

Svečanom sjednicom svetonedeljskog Gradskog vijeća s početkom u 14 sati u Osnovnoj školi Vladimira Deščaka počet će obilježavanje Dana Grada Sveta Nedelja.

Proslava će se nastaviti od 20 sati uz jezero Kipišće u Strmcu gdje će nastupiti Kulturno-umjetničke udruge Svete Nedelje te klapa Cambi.

U subotu se proslava nastavlja već u 10 sati uz Dječji glazbeni festival Radost u pjesmi, a poslijepodne, u 15 sati, počinje četvrta Svetonedeljska roštiljada, na kojoj će se ove godine za bogate nagrade natjecati 30 ekipa koje su bile najbrže kod prijavljivanja. U večernjem dijelu subotnjeg programa na Kipišću će zapjevati Jelena Rozga.

U nedjelju, nakon središnjeg misnog slavlja u 11 sati, slijedi smotra 10-ak povijesnih postrojbi Hrvatske vojske na Trgu Ante Starčevića. Ulaz na sve koncerte kao i ostale programe proslave Dana grada Svete Nedelje je besplatan.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.