Sve je spremno za 26. brdsko biciklističku utrku XCO Samobor

13. lipnja 2019.
Komentari isključeni
683 Pregleda

Sve je spremno za 26. izdanje međunarodne brdsko biciklističke utrke u olimpijskoj disciplini cross-country – 26. XCO Samobor 2019 UCI Class 1 koja se održava u nedjelju, 16. lipnja na atraktivnoj stazi na području Park šume Tepec, u organizaciji Brdsko biciklističkog kluba Šišmiš.

Start i cilj utrke je na glavnom samoborskom trgu, Trgu kralja Tomislava, prema sljedećem rasporedu: u 9 sati startat će utrke kategorija do 7, 9 i 11 godina, u 10:15 sati utrke kategorija do 14 i 15 godina starosti, u 12 sati utrke kategorija kadeti, veterani i rekreativci, a u 14 sati počinje najatraktivniji dio utrke gdje će se natjecati juniori i biciklisti kategorije elite, a u 16:30 sati bit će proglašenje pobjednika.

Kako bi se ovakva utrka mogla održati, na ponos Samobora i svih Samoboraca, nužno je uspostaviti posebnu regulaciju prometa koja će jamčiti sigurnost sudionika, a bit će uspostavljena kako slijedi:
u vremenu od 8 do 17 sati za sav promet biti će zatvoren glavni gradski trg – Trg kralja Tomislava te ulica Svete Ane od Trga kralja Tomislava do Jurjevske ulice i cijela Jurjevska ulica. Također, za sav promet osim za potrebe stanara biti će zatvorene sljedeće ulice:
Livadićeva ulica od Obrtničke ulice do Trga kralja Tomislava
Perkovčeva ulica od Langove ulice do Trga kralja Tomislava
Šmidhenova ulica (od Trga kralja Tomislava do Obrtničke ulice)
Ulica svete Ane

Iz Brdsko biciklističkog kluba Šišmiš obaviještavaju građane da će najlakši pristup do Župne crkve svete Anastazije automobilom biti Ulicom svete Ane iz ulice Franza Liszta te mole građane za strpljenje i razumijevanje kao i pridržavanje uputa privremene regulacije prometa.

Foto: Denis Peroš

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.