Sve je spremno za dvodnevni glazbeni festival Pine fest u Samoboru!

12. lipnja 2019.
Komentari isključeni
918 Pregleda

Pine fest – dvodnevni glazbeni Festival održat će se dolazećeg petka i subote u Samoboru, a dio je proslave drugog rođendana najvećeg centra za mlade u Hrvatskoj, samoborskog Bunkera. Ulaz na festival u potpunosti je besplatan, a publiku očekuje pregršt glazbe i dobre zabave.

U petak 14. lipnja Pine fest počinje nastupom benda Lika Kolorado u 19:15 sati, nakon njih će nastupiti Nipplepeople u 20:15 te Pips, Chips & Videoclips u 21:30 sati.
 Vojko V na pozornicu stiže u 23 sata, a koncertni program prvoga dana zatvorit će High5 koji će se na pozornicu popeti u ponoć. DJ program i popratni sadržaji trajat će do 4 sata idućeg dana. 

Cubies otvaraju drugi dan, tj. subotu 15. lipnja koncertom u 19 sati, a nakon njih će na pozornicu doći Mary May u 20 i Porto Morto u 21 sat. Hladno pivo počinje u 22:20 sati, a Krankšvester će zatvoriti prvi samoborski Pine fest svojim najvećim hitovima te će početi u ponoć. Kao i prvog dana, DJ i popratni program trajat će do 4 sata.

Centar za mlade Bunker je mjesto okupljanja mladih iz Samobora i okolice, mjesto zabave, informiranja, učenja i druženja. Upravo iz tih razloga, kao i kvalitetnog i urbanog koncertnog programa Bunkera, Yem se, uz potporu Grada Samobora, odlučio na novi glazbeni projekt kako bi dodatno popunio već bogatu kulturnu ponudu grada Samobora. Ideja je ne samo Samoborcima omogućiti kvalitetan glazbeni festival, već i privući publiku iz drugih gradova u prekrasni susjedni grad. 

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.