Od malonogometne lige mjesnih odbora do međunarodne brdsko-biciklističke utrke

12. lipnja 2019.
Komentari isključeni
725 Pregleda

Emisiju smo otvorili razgovorom s trojicom nogometnih zanesenjaka i rekreativaca, Matejom Hržićem, Dominikom Baltićem i Nikolom Horvatom (na naslovnoj fotografiji), o pokretanju Lige mjesnih odbora grada Samobora u malom nogometu koja bi trebala povezati postojeće malonogometne turnire u mjesnim odborima i gradskim četvrtima, a zasad su na tom tragu organizatori turnira u Velikoj Rakovici, Celinama i Gradni.

U nastavku emisije ugostili smo sportskog direktora Nogometnog kluba Rakov Potok, Ervina Dakua, a povod za razgovor bila je titula prvala nogometaša Rakovog Potoka (na slici gore) osvojena u Prvoj županijskoj ligi – zapad i plasman seniorske momčadi u Jedinstvenu županijsku ligu.

U razgovoru s predsjednikom Brdsko-biciklističkog kluba Šišmiš, Lukom Čankom (na gornjoj fotografiji), najavili smo 26. brdsko-biciklističku utrku XCO Samobor.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.