Ispiti za pojaseve u kyokushin karateu

11. lipnja 2019.
Komentari isključeni
1.516 Pregleda

Ovogodišnji ljetni rok ispita za više pojaseve IKO Matsushima Kyokushinkaikan Hrvatska za klubove Domenica Sveta Nedelja i Fortis Samobor, održan je 7. i 8. lipnja.

Prvog dana održan je ispit u Samoboru i to za odrasle te za više dječje pojaseve.

Odrasli narančasti pojas položila je Tihana Jagodić, odrasli žuti položio je Dominik Stanić (oboje iz Fortisa) dok je Bruno Stojanović iz Domenice položio odrasli smeđi pojas. Dječji drugi zeleni pojas položili su Alen i Mateo Ćosić, Nika Šemeš te Michael Tuk iz Domenice.

Dan kasnije, u Svetoj Nedelji, održan je ispit za niže dječje pojaseve gdje su za dječji narančasti pojas položili Ivan Mahovlić, Noa Paska, Ema Petravić, Josip Dupin i Rebeka Vučković iz Fortisa. Dječji drugi narančasti položili su Marija Kuhar iz Domenice te Marija Pađan iz Fortisa.

Dječji plavi položili su Luka Jarnjević i Iva Brezovec iz Domenice te Rea Jakopec, Lukas Štulec, Iva Škvarić, Tea Škvarić i David Modrić iz Fortisa. Dječji drugi plavi položili su Luka Marinčić iz Domenice te Ivan Tomljanović, Leonard Oblak, Klara Oblak i Viktoria Štefović iz Fortisa. Dječji žuti položili su Kala Jurak i Jerko Jalšovec iz Domenice te Lea Mikulić i Lucija Borovec Kerman iz Fortisa, a dječji drugi žuti položila je Lana Marić iz Fortisa.

Vladimir Sekelj

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.