Održan 10. Samobor Open bridž turnir

10. lipnja 2019.
Komentari isključeni
227 Pregleda

Jubilarni, 10. Samobor Opep bridž turnir u organizaciji Športskog bridž kluba Samobor, održan je jučer u restoranu Samoborska oštarija, uz sudjelovanje čak 22 natjecateljska para. Nakon natjecanja, uz uobičajenu zakusku i ugodno druženje, podijeljeni su pehari najuspješnijima.

Prvo mjesto osvojio je mješoviti par Marina Pilipović – Ognjen Staničić s postignutim rezultatom od 73,84 %, dok su drugo i treće mjesto podijelili muški par Doričić – Erceg i ženski par Cekol i Žunić sa po 57,18 %.

Najbolje plasirani par iz Športskog bridž kluba Samobor bile su Desa Borovčak i Diana Koller, koje su podijelile 10. i 11. mjesto s parom Maričić – Muštra iz Zagreba, uz osvojenih 52,78 %.

Športski bridž klub Samobor nastavlja sa svojim redovitim turnirima utorkom i petkom u 18,30 u restoranu Samoborska oštarija i poziva sve zainteresirane bridžiste da im se priključe. Klub će na jesen organizirati nove tečajeve, napredne i za početnike. Sve informacije o upisu u klub i tečajevima potražite na www.sbksamobor.hr

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.