Samoborski nogometni juniori nakon jučerašnje uvjerljive pobjede u finalu Kupa NSS

Juniori NK Samobor pobjednici Kupa NSS!

7. lipnja 2019.
Komentari isključeni
1.168 Pregleda

Juniori NK Samobor osvojili su titulu pobjednika Kupa NS Samobor, savladavši jučer na Gradskom stadionu u Samoboru vršnjake iz NK Zrinski Farkaševec rezultatom 9:0!

Trostruki strijelac bio je Kristijan Regović, a po jednom su mrežu gostiju iz Farkaševca zatresli Ian Prelec, Josip Voloder, Tin Ivančević, Hrvoje Stupar, Moran Čerkez i Leon Kerep.

Finale je odigrano pred lijepim brojem gledatelja, u pravom sportskom ozračju, a nakon podjele medalja i pehara svi su finalisti, treneri i suci zajednički večerali u restoranu Stari Grad na samoborskom stadionu.

Finale je bila i idealna prilika za oproštaj kapetana momčadi Tomislava Tančaka, te njegovog zamjenika Lovre Puškarića od juniorskog dresa, jer im od jeseni započinje seniorski staž.

Čestitamo juniorima Samobora i njihovom sjajnom treneru Damiru Dragozetu na zasluženo osvojenom naslovu pobjednika Kupa NSS

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentari nisu dopušteni.