Zdravko Radulović i Miro Kelečić nakon dogovora o suradnji

Zdravko Radulović preuzeo samoborske “risove”!

5. lipnja 2019.
Komentari isključeni
1.082 Pregleda

Nekoć vrhunski košarkaš Bosne, Cibone, grčkog Arisa, ljubljanske Smelt Olimpije, Zrinjevca, izraelskog Maccabia iz Tel Aviva i još nekih klubova, a potom i odličan trener Zagreba, Cedevite, Cibone i nekih talijanskih klubova, 52-godišnji Zdravko Radulović preuzeo je ovih dana treniranje seniorske momčadi KK Samobor!

Na prvim je treninzima Radulović upoznao trenutni igrački kadar samoborskih “risova”, a sad slijedi naporan rad i sustavno vježbanje kako bi naši košarkaši u dolazećoj sezoni A-2 lige krenuli u borbu za naslov prvaka i plasman u najelitniji hrvatski košarkaški razred.

Predsjednik KK Samobor Miro Kelečić vrlo je sretan i ponosan što je Radulović prihvatio poziv klupske uprave, i učinit će sve što je u klupskim mogućnostima da novom strategu osigura kvalitetni igrački kadar za proboj u prvoligaško društvo.

Samoborski “risovi” na prvom okupljanju s predsjednikom Kelečićem i trenerom Radulovićem

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentari nisu dopušteni.