Zagrebačka županija nagradila najbolje učenike glazbenih i umjetničkih škola

5. lipnja 2019.
Komentari isključeni
556 Pregleda

Zagrebačka županija jučer je nagradila najbolje učenike glazbenih i umjetničkih škola koji su na državnim natjecanjima osvojili jedno od prva tri mjesta. Među laureatima su i učenici Glazbene škole „Ferdo Livadić“ iz Samobora: Luka Zadro – brač, Ida Marušić – orgulje i trio u sastavu Vito Čretni, Sara Mapilele, Vid Pajić – udarljake. Svima nagrađenima poklon bonove uručio je župan Stjepan Kožić.

Uz učenike, poklon bonom nagrađeni su i njihovi mentori. U ime svih nagrađenih zahvalila je Zdenka Merčep, ravnateljica Glazbene škole „Ferdo Livadić“. Nakon jučerašnjeg prijema u Zaprešiću za učenike koji su vrhunske rezultate postigli na natjecanjima u umjetničkom izričaju, sutra će u Samoboru u Bunkeru biti nagrađeni najbolji s predmetnih i strukovnih natjecanja, a u ponedjeljak – 10. lipnja u Gradecu najbolji na sportskim natjecanjima.

Foto: preuzeto s web stranice Zagrebačke županije

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.