Uređenje bazena na Vugrinščaku pri kraju

5. lipnja 2019.
Komentari isključeni
1.635 Pregleda

Radovi na uređenju bazena na Vugrinščaku su pri kraju, preostaje još postaviti manji dio opločnika oko bazena, fugirati pločice u bazenu te montirati rasvjetu. Kako bi sve zablistalo do početka sezone kupanja, slijedi i generalno čišćenje – javljaju iz Grada.

Grad Samobor je osigurao sredstva za nabavu elektroničkog uređaja za praćenje kvalitete vode i dodavanje neophodnih supstanci, kako bi se osigurala viša razina kvalitete vode i sigurnost za korisnike bazena koji je ugrađen prošlog tjedna. Isto tako, u tijeku su nužni popravci u sanitarnim čvorovima i prostoru za presvlačenje korisnika bazena.

Dio radova, u iznosu od 600.000 kn, financira Grad Samobor, a dio zakupnik, odnosno Ustanova sportski objekti Samobor u iznosu od 450.000 kn. Nadzor obavlja samoborski projektni biro Šport projekt d.o.o.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.