S “Krepeljima” bez straha na bicikliranje

5. lipnja 2019.
Komentari isključeni
677 Pregleda

U ovotjednom Športofonu gostovao je predsjednik Bredsko-biciklističkog kluba Krpelj iz Samobora Zvonimir Brleković i najavio veliki biciklistički spektakl, HPB XCM Occupy Samobor, koji bi dolazeće subote, 8. lipnja, trebao okupiti više od 300 biciklista rekreativaca i profesionalaca iz Hrvatske, Slovenije, BIH i Austrije na stazama duljine 20, 40 i 60 kilometara koji će predalirati na području Samobora, Grdanjaca, Noršić Sela, Jarušja, Dragonoša, Slanog Dola, Velikog i Malog Lipovca te Velikog dola.

U emisiji smo se osvrnuli i na veliki, 7. po redu, međunarodni turnir Samobor Handball Cup 2019., koji je okupio 23 ekipe iz 14 različitih klubova, odnosno oko 400 mladih rukometašica iz Hrvatske i Slovenije.

Govorili smo i o odličnom startu samoborskih tenisača u novoj prvoligaškoj sezoni, iznimnom uspjehu mlađih kadetkinja Stolnoteniskog kluba Samobor, koje su postale prvakinje Hrvatske te o karataškim i judaškim turnirima kao i završnici sezone u nogometnim prvenstvima.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.