Ekipa DVD-a Bregana najbolja na županijskom vatrogasnom natjecanju

5. lipnja 2019.
Komentari isključeni
857 Pregleda

U nedjelju 02. lipnja u Božjakovini, VZO Brckovljani održano je županijsko vatrogasno natjecanje odraslih. Na natjecanju je sudjelovalo ukupno 61 natjecateljska ekipa s ukupno 610 natjecatelja, u pet kategorija ( Muški A, Žene A, Muški B, Žene B i jedna ekipa u kategoriji A – gosti).

U kategoriji Muški A nastupilo je ukupno 30 natjecateljskih odjeljenja. Najuspješniji u izvođenju vježbi bio je DVD Andrilovec. Od natjecatelja iz Vatrogasne zajednice Grada Samobora u ovoj kategoriji ekipa DVD-a Pavučnjak osvojila je 16 mjesto, Rude 20, a Galgovo je bilo 30.

U kategoriji Muški B nastupilo je ukupno 16 natjecateljskih odjeljenja. Opet je zablistala ekipa DVD-a Bregana, te u žestokom natjecanju osvojila 1. mjesto i stekla pravo nastupa na državnom natjecanju koje će se sljedeće godine održati u Varaždinu.
U ovoj kategoriji sudjelovali su i natjecatelji DVD-a Petkov Breg i osvojili 11 mjesto.

U kategoriji Žene A i B prvo mjesto osvojila je DVD Ribnica, a u kategoriji A – ostali prvo mjesto osvojila je VP Ivanić- Grada.

Na svečanosti zatvaranja, koja je održana po završetku natjecanja podijeljena su priznanja , medalje i diplome za postignute rezultate.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.