Tamburaška večer u Petkovom Bregu

3. lipnja 2019.
Komentari isključeni
1.137 Pregleda

Subota je na području našeg grada protekla u tamburaškim zvucima. Odjekivali su Petkovim Bregom gdje je tamošnji istoimeni folklorni ansambl priredio još jednu u nizu Večeri uz tamburu.

Domaćini su ove godine u goste pozvali KUD-ove Petar Zrinski iz Vrbovca, Licitar iz Bregane, Brezovica, Strmec, Strahoninec iz Međimurja te Kuburašku udrugu Okić. Nakon njihove glazbeno-scenske prezentacije, zabava na malonogometnog igralištu uz društveni dom nastavljena je uz tombolu i Hallo band.

Među gostima ove manifestacije bili su i dožupan zagrebačke županije Hrvoje Frankić, dogradonačelnik Samobora Željko Stanec i tehnički direktor Komunalca Miljenko Beljak. Na početku ih je sve pozdravila predsjednica Folklornog ansambla Petkov Breg, Štefica Stunja. Program je vodila Valentina Stunja.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.