Roko Cirnski osvojio zlatno odličje

3. lipnja 2019.
Komentari isključeni
651 Pregleda

Od devetero mladih nada karate kluba Samobor šestero se u subotu vratilo u Samobor s medaljama oko vrata osvojenima na 28. Sisak cupu u organizaciji Karate klub Sisak, održanom u Sportskoj dvorani Brezovica. Natjecanje je okupilo 304 sportašice i sportaša iz 37 klubova Hrvatske, Slovenije, BiH i Slovačke.

Najuspješniji samoborski karataš bio je aktualni viceprvak države Roko Cirnski mlađi kadet do 41 kg) koji je u Sisku bio najdominantniji i osvojio prvo mjesto. Srebrom se okitila sve bolja Nikol Severac (mlađa kadetkinja do 55 kg) kao i talentirani Jakov Udovčić (mlađi učenik do 34 kg). Za bronce su se u Sisku izborili Antonijo Bašić (učenik do 34 kg) koji je debitirao u borbama, Borna Šunjić (mlađi kadet do 45 kg) te Ana Terihaj (mlađa kadetkinja do 55 kg).

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.