Glazba za sva vremena

3. lipnja 2019.
Komentari isključeni
791 Pregleda

Zastor na još jedan, ovaj put i jubilarni, 15. Samobor Jazz festival, spušten je sinoć završnim koncertom pod šatorom na Trgu kralja Tomislava uz već uobičajeni nastup domaćina i organizatora festivala, Gradske glazbe Samobor. Solistički su nastupili i pojedini instrumentalisti Gradske glazbe i njezini novi i stari prateći vokalni suradnici, Rea Ivanic i Predrag Dado Tanasić.

Gradska glazba Samobor u goste je za ovu prigodu dozvala Valeriju Nikolovsku, Lelu Kaplowitz, Igora Geržinu i Tomislava Golubana. Oni su i tijekom proteklih dana imali svoje solističke koncerte na samoborskom jazz festivalu, a u 10 dana njegova održavnja u Havana baru i na Trgu bilo je još zanimljivih izvođača koji su zaokupili pažnju probrane publike, a neke od posjetitelja, kvalitetom izvedbi i atmosferom na koncertima “natjerali” da zavole ovaj glazbeni izričaj.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.