Davor Gobac u Bunkeru!

30. svibnja 2019.
Komentari isključeni
1.185 Pregleda

U Centru za mlade – Bunkeru, u srijedu, 29.svibnja, otvorena je izložba poznatog glazbenika frontmana Psihomodo Popa, Davora Gopca. Izložba nosi naziv “Volim crtane filmove”, a radove inspirirane Pop artom i Disneyevim crtanim filmovima, možete razgledati do 23. lipnja.

Otvorenje je proteklo u zabavnom tonu, jer Davor Gobac poznat je kao vrhunski umjetnik, glazbenik, ali i zabavljač vedrog mladenačkog duha.

“Ova izložba je otvorena u sklopu 2. rođendana Bunkera , a rođendan obilježavamo nizom događanja kao što su kazališne predstave, stand up komedije, a sve će završiti glazbenim festivalom na otvorenom 14. i 15. lipnja” – rekla je uvodno voditeljica Bunkera, Jelena Vojvoda naglasivši kako se rad Centra za malde bazira na programu DOPRI – Dođi, predloži i izvedi, pa su mladi predložili i ovu izložbu Davora Gopca, koja je realizirana.

Sve prisutne pozdravio je u ime Zagrebačke županije, Hrvoje Frankić izrazivši zadovoljstvo što je Centar za mlade zaživio, jer Samoborci se rado sjećaju nekadašnjeg SOK-a, a na tom je tragu nastao današnji Bunker. Izrazio je zadovoljstvo što je Davor Gobac došao u Bunker kako bi građani, posebice mladi vidjeli njegovove radove i pronašli uzor u svestranosti.

Davor Gobac je rekao kako mu je ovo treći put da u Samoboru izlaže svoje radove koji konstantno putuju, jer do sada je imao 40-ak izložbi. Ne skriva da zadnjih godina puno ne slika, jer više svira, ali kaže da će ponovno početi. “Drago mi je da ljudi rado dođu pogledati moje radove, jer obično na izložbe dođe dvoje ljudi, ovo su najizabranija djela, zahvaljujem svima na dolasku” – poručio je u svom prepoznatljivom stilu Davor Gobac.

Izložbu je otvorila zamjenica samoborskog gradonačelnika, Sanja Horvat Iveković rekavši kako joj je drago da je Davor Gobac ponovno u Samoboru i kako vjeruje da će ova izložba mlade potaknuti na stvaranje.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.