Kondicijski aspekt bavljenja sportom

29. svibnja 2019.
Komentari isključeni
777 Pregleda

U prvom dijelu emisije, u razgovoru s doktorom Perom Kuterovcem, kondicijskim trenerom s titulom najboljeg kondicijskog trenera Europe i Hrvatske i osvajačem olimpijskih medalja s hrvatskim ekipama i sportašima, razgovarali smo o tom važnom sportskom aspektu s posebnim naglaskom na to kako identificirati talentirano dijete, kada djetetu razvijati brzinu, izdržljivost i koordinaciju i kako napraviti dugoročan plan djetetova razvoja.

Za nastavak emisije pripremili smo reportažni zapis s 58. Noćne trke grada Samobora, koja se sastojala od promotivne utrke samoborskih školaraca na 1500 metara, utrke građana na 5 kilometara i glavne trke na 10 kilometara.

Govorili smo i o gradnji novog igrališta za odbojku na pijesku uz Osnovnu školu Bogumila Tonija te o aktualnim rezultatima samoborskih karateka i judoka.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.