Handball cup sedmi put u Samoboru

29. svibnja 2019.
Komentari isključeni
1.114 Pregleda

Ženski rukometni klub Samobor organizira tradicionalni 7. međunarodni rukometni “Samobor Handball Cup 2019.” i to 1. i 2. lipnja u dvije samoborske dvorane – sportska dvorana Bogumil Toni i sportska dvorana Rude.

Na turniru će igrati djevojke i djevojčice u 3 kategorije: kadetkinje (2002. i ml.), mlađe kadetkinje (2004. i ml.) i djevojčice (2006. i ml.)

U dva natjecateljska dana sudjelovat će 23 ekipe iz 14  klubova Hrvatske i Slovenije, odnosno ukupno oko 400 rukometašica.

U subotu 01. lipnja od 8 do 20:30 sati odigravaju se utakmice po skupinama, a u nedjelju 02. lipnja od 9 sati slijede utakmice za plasman.
Finalne utakmice predviđene su u nedjelju 2. lipnja od 15:30 sati u SD Bogumil Toni, nakon čega će uslijediti proglašenje najboljih ekipa i pojedinki od 17:30 sati

Klupske trenerice i treneri u posebnim turnirskim majicama

Ekipe sudionice turnira:

ŽRK SAMOBOR, RK LOKOMOTIVA, ŽRK RUGVICA, ŽRK UDARNIK, ŽRK TRNINA, ŽRK SESVETE, ŽRK DUGO SELO ’55, ŽRK ZRINSKI, ŽRK SISAK, ŽRK SLOGA SVETA NEDELJA, ŽRK BISTRA (HRVATSKA), i ŽRK KRKA NOVO MESTO, RK ZAGORJE i RK PIRAN 1954 (SLOVENIJA)

Veliki broj igračica i klubova koji dolaze u Samobor predstavlja sad već tradicionalno jedan od značajnijih rukometnih turnira u Hrvatskoj, te jedno od većih sportskih događanja i okupljanja mladih u Samoboru, na što su u ŽRK SAMOBOR izuzetno ponosni.

Zbog velikog zanimanja i ograničenog vremena i prostora, ove godine utakmice mini rukometa odigravat će se u zasebnom turniru koji će se održati u subotu, 8. lipnja.

ŽRK Samobor i ove godine za sve sudionike priprema posebna iznenađenja u kojima će zasigurno uživati.

Medalje i pehari za najbolje ekipe i igračice samoborskog turnira

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentari nisu dopušteni.