Iskra Majsec državna prvakinja

27. svibnja 2019.
Komentari isključeni
352 Pregleda

U tehničkoj organizaciji Osječkog karate saveza u sportskoj dvorani Osnovne škole Višnjevac održano je 25. svibnja Prvenstvo Hrvatske u katama za mlađe uzrasne kategorije (cicibani, mlađi učenici, učenici i mlađi kadeti).

U konkurenciji 46 klubova iz cijele Hrvatske Karate klub Samobor zauzeo je visoko drugo mjesto po uspješnosti s osvojene dvije zlatne , dvije srebrne i dvije brončane medalje.

Najuspješnija u Osijeku bila je mlađa kadetkinja Iskra Majsec koja se s pet pobjeda osvojila naslov državne prvakinje. Tako je Iskra u 2019.godini za jednu stepenicu popravila svoj prošlogodišnji rezultat kada je bila viceprvakinja države.

Sjajne su bile i mlađe učenice (Melani Đukić, Nina Šunjić, Magdalena Bašić) koje su u ekipnim nastupima bile najuvjerljivije i zasluženo postale prvakinje Hrvatske.

Srebrom su se okitili kata ekipe mlađih kadeta (Roko Čuljak, Roko Vuksanović, Luka Lučić) i ekipe učenika (Fran Jaklenec, Patrik Peld, Antonijo Bašić).

Brončano odličje su u Samobor ponjeli i Nina Šunjić ( mlađa učenica) i Luka Lučić (učenik) koji su ovim rezultatom u žestokoj konkurenciji pokazali zavidnu kvalitetu.

Učenice ekipno (Nina Šunjić, Tia Blažević, Karla Mandić), Tia Blažević (učenice), Antonijo Bašić (učenici), mlađe kadetkinje ekipno (Iskra Majsec, Karla Mandić, Marija Čuljak). Magdalena Bašić (ml.učenice) i Roko Vuksanović (ml.kadeti) osvojili su solidno 7.mjesto.

D.Š.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.