Dom PK Scout u Koretićima

Proslava 21. rođendana PK Scout

23. svibnja 2019.
Komentari isključeni
291 Pregleda

Planinarski klub Scout poziva sve željne dobre zabave na proslavu 21. rođendana kluba, u nedjelju, 26. svibnja, u Planinarskom centru Koretići.

Okupljanje je do 10 sati u Samoboru ispred Scouta u Kompareovoj ulici, a dolazak u Koretiće do 12.30. Uz planinarski pohod dijelom Samoborskog scoutskog puta, predviđen je i dolazak biciklima, a nakon ručka zabavni program uz bend SnTnTn.

Planinarski klub Scout osnovan je 1998. godine u Samoboru, a od 1999. član je Hrvatskog planinarskog saveza. Planinarska kuća Scout u Koretićima otvorena je 2000. godine. U proljeće 2003., u povodu pete godišnjice osnutka Kluba, otvorena je planinarska obilaznica “Samoborski scoutski put, koja se redovito održava.

Klub broji 70-ak članova i organizira izlete vezane za planinarenje, rafting, skijanje, sanjkanje i drugo.

Članovi PK Scout bave se još markiranjem i održavanjem planinarskih putova, planinarstvom i visokogorskim planinarstvom. Isto tako vode i održavaju Scoutsko-planinarski centar Koretići.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.