Promjena biračkih mjesta za euro-izbore

23. svibnja 2019.
Komentari isključeni
1.438 Pregleda

Izbori za članove Europskog parlamenta iz Republike Hrvatske održat će se u nedjelju 26. svibnja. Gradsko izborno povjerenstvo obavještava birače s područja Grada Samobora da je došlo do promjene nekih uobičajenih biračkih mjesta, pa je njihov broj sa 72 smanjen na 67 biračkih mjesta.

U Mjesnom odboru Bregana spojena su biračka mjesta u Osnovnoj školi Milana Langa tako da će tamobiti samo jedno biračko mjesto – broj 3.

U Mjesnom odboru Mala Rakovica te mjesnom odboru Velika Rakovica, spojena su biračka mjesta u Osnovnoj školi u Mirnovcu, pa će i tamo biti samo jedno biračko mjesto – broj 29.

U Mjesnom odboru Rude spojena su biračka mjesta u Osnovnoj školi Rude tako da će i u toj školi biti jedno biračko mjesto – broj 44.

U Gradskoj četvrti Centar spojena su dva dosadašnja biračka mjesta koja su bila u Turističkoj zajednici i u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta i određena je nova lokacija za biračko mjesto – broj 45 – Centar Samobor – u prostorijama male dvorane Hrvatskog doma, Samobor, Trg Matice hrvatske 6.

U Gradskoj četvrti Cvjetno naselje-Perivoj promijenjena je lokacija dosadašnjeg biračkog mjesta koje je bilo u kući Antuna Vidmara, tako da će se biračko mjesto broj 46 – Cvjetno naselje-Perivoj nalaziti u prostorijama Trgovačkog društva Samoborski perivoj d.o.o., Samobor, Ulica arhitekta Ede Šena 1.

U Gradskoj četvrti Giznik-Anindol promijenjena je lokacija dosadašnjeg biračkog mjesta koje je bilo u prostorijama Vatrogasne zajednice i to biračko mjesto broj 48 – Giznik-Anindol – bit će sada u prostorijama Centra za mlade – Bunker, Info Centar, Samobor, Ulica Savke Dabčević Kučar 8.

U Gradskoj četvrti Južno naselje spojena su dva dosadašnja biračka mjesta koja su bila određena u Osnovnoj školi Bogumila Tonija i u prostorijama Šumarije i biračko mjesto broj 50 – Južno naselje – bit će u Osnovnoj školi Bogumila Tonija, Samobor, Ulica Ivana Perkovca 90.

U Mjesnom odboru Stojdraga promijenjena je lokacija dosadašnjeg biračkog mjesta koje je bilo u Pokleku, u kući Ljerke Živoder te je određeno da će biračko mjesto broj 64 biti u Lovačkom domu Grandovica, Selce Žumberačko 8.

Točan popis ulica za pojedino biračko mjesto možete pronaći na internetskoj stranici Grada Samobora – Gradsko izborno povjerenstvo.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.