Sportski svibanj u Športofonu

22. svibnja 2019.
Komentari isključeni
953 Pregleda

Obilje sportskih informacija o aktualnim zbivanjima na području našeg grada i šire donosi ovaj Športofon. Za početak to je osvrt na redovita prvenstvena nadmetanja u nogometu, u Četvrtoj hrvatskoj ligi – središte Zagreb i Jedinstvenoj županijskoj ligi te na šesti međunarodni nogometni turnir “Približimo djeci nogometna igrališta”, održan u Bregani.

Najavili smo i 58. izdanje Noćne trke grada Samobora te domoljubni hodački maraton Branka Šubića od Knina do Petrinje, u spomen na poginule hrvatske branitelje iz Domovinskog rata.

Osvrnuli smo se i na turnirske rezultate samoborskih judoka i karateka, sportske susrete samoborskih umirovljenika i uspjeh najmlađih samoborskih košarkaša.

Na kraju emisije najavili smo još Olimpijski festival dječjih vrtića i predavanje proslavljenog kondicijskog trenera, doktora Pere Kuterovca, iz ciklusa edukativnih predavanja namijenjenih stručnim djelatnicima i sportskim trenerima Grada Samobora u organizaciji Samoborskog športskog saveza.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.