Žustro do odličnih rezultata

21. svibnja 2019.
Komentari isključeni
539 Pregleda

Sportski susreti samoborskih umirovljenika u organizaciji Udruge umirovljenika Grada Samobora okupili su u subotu u Galgovu, u tamošnjim društvenim prostorijama i na vanjskim terenima, oko 330 umirovljenica i umirovljenika iz svih podružnica, od Pavučnjaka do Žumberka. Natjecali su se u povlačenju užeta, pikadu, belotu i od lani, u standardnim sportskim plesovima.

Nakon fer i žustre borbe postignuti su sljedeći rezultati:
Potezanje užeta muški: 1. Bregana, 2. Samobor vanjska, 3. Kladje.
Potezanje užeta žene: 1. Bregana, 2. Kladje, 3. Pavučnjak.
Belot: 1. Klake, 2. Kladje, 3. Samobor 2.
Pikado: 1. Samobor 3, 2. Molvice, 3. Kladje.
Najbolja bacačica u pikadu je Dragica Tomašković.
U plesu je pobijedila Podružnica Samobor 3 jer su sva tri pobjednika para bila iz te podružnice. Pobjedničke ekipe idu na županijsko natjecanje, koje će se 15. lipnja održati u Velikoj Gorici.

Na otvorenju susreta sve okupljene pozdravili su predsjednica Udruge Ljiljana Drešar Hrenek, županijski vijećnik iz grada Samobora Stjepan Kozlina i zamjenica samoborskog gradonačelnika Sanja Horvat Iveković. Veselje i ples potrajali su sve do večernjih sati.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.