Dino Šimunec dvaput se pozlatio u Podravini

20. svibnja 2019.
Komentari isključeni
356 Pregleda

Tjedan dana nakon dominacije na memorijalnom turniru u Zagrebu, Karate Klub Samobor nastupio je u subotu i na 10. po redu tradicionalnom turniru u Đurđevcu, Podravina open 2019. Između 321 karateke iz 29 klubova Hrvatske, BiH i Mađarske, u konačnom poretku Samoborke i Samoborci zauzeli su visoko drugo mjesto osvojivši 8 zlatnih, 4 srebrne i 5 brončanih medalja. Nešto više bodova pripalo je domaćinima koji su nastupili u puno brojnijem izdanju od Samobora koji je sudjelovao sa 7 natjecatelja u katama i 4 u borbama.

Najuspješniji je ponovno bio Dino Šimunec koji je slavio i u kadetskoj (do 70 kg) i u juniorskoj (do 68 kg) konkurenciji.

Zlatne medalje osvojili su još Nina Šunjić, Ema Fresl, Nika Jelen, Dario Szel, Jakov Fember i ekipa kata – učenice Đukić, Šunjić i Bašić.

Do srebra su došli Melani Đukić, Ema Fresl, Antonijo Bašić i Ivan Terihaj.

Broncu su zavrijedili Iskra Majsec, Nina Šunjić, Ivan Terihaj i Dario Szel.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.