Samobor volontira

18. svibnja 2019.
Komentari isključeni
358 Pregleda

U organizaciji Volonterskog centra Kad bi svi… iz Samobora u šumici pored Bunkera okupilo se danas 10 volonterskih udruga iz Samobora u povodu nacionalnih manifestacija Dani otvorenih vrata udruga i Hrvatska volontira. Uz organizatora, javnosti su se predstavili Slatki Samoborci, SURLA, Udruga likovnih umjetnika Samobora, Klub učenika i studenata Samobora, Pozitiva, Tvornica znanosti, Klub cestovnog i planinskog trčanja Samobor, Gorska služba spašavanja – stanica Samobor, Crveni križ Samobor, Spačekisti i Rotary club Samobor.

-Ideja je bila da se sve samoborske udruge koje okupljaju volontere nađu na jednom mjestu – rekla je predsjednica Volonterskog centra Vesna Jelinčić. Što se javnosti tiče, za drugo okupljanje trebat će ipak pronaći frekventniju lokaciju kako bi ih što više građana vidjelo na djelu. Za sebe su organizirali međusobne zabavne igre, a za glazbenu zabavu bio je zadužen Tricikl.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.